Schedule of Events2018-12-29T12:37:45+00:00

SCHEDULE OF EVENTS

VENDOR AND CAR SHOW SETUP

For Friday Only
All cars, vendors, race teams and participants who require an early load in to the facility will be able to gain access anytime after noon on Friday, January 11, 2019.  Overnight security will be provided to safeguard all vehicles and property both Friday and Saturday nights.

Autocross and Car Show

For Saturday & Sunday
9:00am Autocross (see map for location) Open to all cars and all drivers all day.
9:00am Car Show/Vendors Cars on display all day

Track and Lapping

For Saturday & Sunday
8:00am All Driver Groups – Driver’s Meeting in building G2
9:00am Advanced Group on track – 25 minutes
9:25am Intermediate Group on track – 25 minutes
9:50am Beginner Group on track – 25 minutes
10:00am Show Start
10:15am Race Teams on track – 25 minutes
10:40am Supercar and Hypercar Groups on track – 25 minutes
11:05am Advanced Group on track – 25 minutes
11:30am Intermediate Group on track – 25 minutes
11:55am Beginner Group on track – 25 minutes
12 Noon All Driver Groups – Driver’s Meeting in building G2
12:20pm Race Teams on track – 25 minutes
12:45pm Lunch Break (track closed for photos ops).
1:45pm Advanced Group on track – 25 minutes
2:10pm Intermediate Group on track – 25 minutes
2:35pm Beginner Group on track – 25 minutes
3:00pm Race Teams on track – 25 minutes
3:25pm Supercar and Hypercar Groups on track – 25 minutes
3:50pm Hypercars Only on track (photo ops)
4:55pm Track closes

All proceeds from the event benefit Special Olympics Southern California which provides year-round sports training and competition opportunities to children and adults with intellectual disabilities.

Event Map

Date & Time

  • Saturday & Sunday
    January 12th-13th, 2019
    10:00 AM – 5:00 PM PDT

Location

  • Auto Club Speedway
    9300 Cherry Ave,
    Fontana, CA 92335

This event is “Rain or Shine.”